fbpx

Merken

Ontdek onze merken

Gevormd in Sheffield door de tieners Willis, Savage en Elliott in 1977, op het hoogtepunt van de punkrock, smeedde Def Leppard een toegankelijke melodieuze versie van heavy metal die thuis langzamer aansloeg dan in de Verenigde Staten, waar een nieuwe Britse invasie van pop-georiënteerde heavy metal bands nieuw leven ingeblazen het vervagende genre.

Producten bekijken

De Nameless Ghouls, zoals de bandleden van Ghost genoemd worden, worden geleid door zanger Cardinal Copia. De band heeft de muziekscene nieuw leven ingeblazen met hun theatrale shows en prachtige nummers. De albums Opus Eponymous, Infestissumam, Meliora en de laatste release Prequelle hebben de hitlijsten aangevoerd, zijn bekroond met talrijke gouden platen en hebben Grammy's gewonnen in de VS, evenals meerdere Zweedse Grammis.

Producten bekijken

De band werd in 1993 opgericht in Göteborg en al met hun debuutalbum Glory to the Brave, uitgebracht in 1997, werden ze een grote naam in de internationale metal scene. Met nummers als Hearts on Fire en Last Man Standing zijn ze uitgegroeid tot een van de belangrijkste producenten van klassieke heavy metal. Na het debuutalbum hebben ze nog 10 studioalbums uitgebracht, waarvan Dominion de laatste was (2019). De band bestaat uit Joacim Cans, Oscar Dronjak, Pontus Norgren, Fredrik Larsson en David Wallin.

Producten bekijken

HELLOWEEN is one of the most respectable German metal exports and pioneers of German melodic speed metal. On the road since 1984, HELLOWEEN performed on all important festivals globally: Rock in Rio, Wacken, Loudpark in Japan or the Polish Woodstock, thrilling more than half a million fans as the headliner.

Looking back on a more than three decades lasting world career, the band toured the world countless times and delivered spectacular shows with fellow musicians such as Iron Maiden, Scorpions or Ozzy Osbourne.

HELLOWEEN released 16 studio and 4 live records, achieved, and was honoured with 14 Gold and 6 Platinum-Awards and sold more than 10 million albums. The “Keeper” records are counting to one of the most successful German metal records of all time and are reckoned internationally as absolute milestones of power metal.

Producten bekijken

De grootste Zweedse metalband is zich altijd blijven ontwikkelen in de meer dan 20 jaar dat ze al optreden. De melodieuze death metal uit de begindagen van de band is sindsdien geëvolueerd tot een unieke muzikale beleving, wat heeft geresulteerd in 12 albums, waaronder A Sense of Purpose, Sounds of a Playground Fading, Siren Charms en hun laatste release, Battles, opgenomen in Los Angeles met de voor meerdere Grammy's genomineerde producer Howard Benson.

In Flames heeft wereldwijd getoerd met acts als Metallica, Judas Priest en Avenged Sevenfold. Ze hebben Grammis en P3 Guld awards gewonnen, evenals de Exportprijs van de Zweedse regering. Ze hebben samen met de Amerikaanse band Five Finger Death Punch opgetreden in arena's in Europa en het Verenigd Koninkrijk, hebben met succes hun eigen tweedaagse festival 'Borgholm Brinner' georganiseerd in het kasteel van Borgholm en hebben opgetreden als headliner op grote festivals in de EU, zoals Wacken en het Poolse Woodstock.

De band sloot 2018 af met een 10-daagse tour in Mexico als voorprogramma van het legendarische Deep Purple, gevolgd door een aantal optredens in Amerikaanse amfitheaters, waar ze speelden met Breaking Benjamin en Five Finger Death Punch.

Producten bekijken
© KISS CATALOG. LTD. UNDER LICENSE TO EPIC RIGHTS

KISS blijft na 45 jaar een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van de rock-'n-roll. KISS heeft meer Gold Album Record Awards gewonnen dan welke Amerikaanse band ook in de geschiedenis van de uitreiking van gouden- en platina-certificaties door The Recording Industry Association of America (RIAA). In totaal heeft de band 26 albums geproduceerd, en daarnaast ook nog vier soloalbums, die bovendien gelijktijdig werden uitgebracht; een prestatie die nog nooit eerder door een band is geleverd. Tot op heden heeft KISS 44 albums uitgebracht, waarvan 14 de platinastatus hebben bereikt en drie albums de multi-platinastatus. KISS heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en hun erfgoed zorgt ervoor dat hun fanbase blijft groeien, generatie na generatie.

KISS bouwt verder op het momentum dat recentelijk werd gecreëerd door uitverkochte tourdata, een enorme media-aandacht en fenomenale concertoptredens tijdens hun End of the Road-wereldtournee, die in 2021 zal worden voortgezet. Voor meer informatie over de activiteiten en evenementen van de band, ga naar www.KissOnline.com.

KISS Rum Kollection is een officiële samenwerking tussen de legendarische rockband KISS en Brands For Fans, die is opgericht in 2020.

Producten bekijken

Motörhead werd in 1975 in Londen opgericht door zanger en bassist Ian 'Lemmy' Kilmister. Twee jaar later verscheen hun gelijknamige debuutalbum, en de band werd al snel bekend als de meest luidruchtige band ter wereld. Enkele van hun meest klassieke nummers zijn 'Ace of Spades', 'Overkill' en 'Killed by Death'.

Hun laatste album, 'Bad Magic', verscheen enkele maanden voordat Lemmy op 28 december 2015 overleed. Motörhead bestond toentertijd uit Lemmy, drummer Mikkey Dee en gitarist Phil Campbell.

De invloed van Motörhead is niet meer weg te denken uit de wereld van de moderne muziek. Of het nu metal, heavy rock, blues of zelfs pop is, de wereldwijde invloed van Motörhead is muzikaal, visueel en misschien wel het meest duidelijk tekstueel merkbaar, dankzij hun onverstoorbare en 'no-bull'-houding. Naast het creëren van hun eigen muzikale tsunami, heeft Motörhead ook hun stempel gedrukt op de drankenwereld. Hun assortiment van sterke dranken is nu wereldwijd in meer dan 15 landen verkrijgbaar.

Producten bekijken

Ozzy Osbourne werd in de jaren zeventig bekend als de leadzanger van de heavy metalband Black Sabbath, waarin hij de bijnaam de “Prince of Darkness” aannam. Osbourne’s succesvolle solocarrière omvat 12 studioalbums, waarvan de eerste zeven multi-platina-status in de VS kregen. Ozzy brak in 1980 door als soloartiest met zijn album “Blizzard of Ozzy”.

Ozzy wordt ook internationaal erkend voor de tv-serie “The Osbournes” waar de kijkers Ozzy en zijn familie in hun dagelijks leven volgden. Ozzy is een van de rocksterren met de grootste aanhang op sociale media, meer dan 21 miljoen volgers op Twitter, Facebook en Instagram samen.

Osbourne heeft tussen zijn solowerk en Black Sabbath meer dan 100 miljoen albums verkocht. Als lid van Black Sabbath werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, en hij werd opgenomen in de UK Music Hall of Fame als soloartiest en als lid van de band. The Ultimate Gin is vernoemd naar het 4e studioalbum van Ozzy, The Ultimate Sin, met daarop de hitsingle Shot in the Dark.

Producten bekijken

Producten bekijken

Word lid van onze VIP-community

ontvang een kortingsbon van 10%, het laatste nieuws als eerste, krijg VIP-toegang tot exclusieve content en nog veel meer

Word lid van onze VIP-community

ontvang een kortingsbon van 10%, het laatste nieuws als eerste, krijg VIP-toegang tot exclusieve content en nog veel meer